Klepper Algemene Voorwaarden 2017

Door gebruik te maken van onze app ga je akkoord met deze algemene gebruiksvoorwaarden. Indien je niet akkoord wenst te gaan met deze algemene gebruiksvoorwaarden, zoek dan vooral een andere app en gebruik deze niet.

Contact? merijn@klepperklepper.com

De dienst: Klepper verstuurt een door jou geselecteerde foto. Foto’s worden uitsluitend naar adressen binnen Nederland verstuurd. Je mag de app niet gebruiken op een manier die in strijd is met de wet of onze algemene voorwaarden.

Eigendom foto: De foto blijft volledig eigendom van de gebruiker. Klepper doet niets anders dan het eenmalig versturen van de foto naar een door de gebruiker geselecteerd adres. Een maand na het versturen van de foto worden de foto en bijbehorende gegevens verwijderd uit onze database.

Copyright: Klepper verwacht dat je niet in strijd handelt met de Wet op het auteursrecht bij het gebruik van onze app. Ben je van mening dat materiaal van jouw auteursrechten worden geschonden, stuur dan een mailtje naar merijn@klepperklepper.com

Bezorging: Wij doen ons uiterste best om je foto zo snel mogelijk en op het juiste adres te bezorgen. We zijn echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het niet tijdig arriveren van een foto of het arriveren op een onjuist adres. De foto wordt verstuurd naar het adres dat je hebt ontvangen in de bevestigingsmail. Mocht de foto niet zijn aangekomen stuur dan een mail naar merijn@klepperklepper.com en dan vinden we ongetwijfeld een oplossing.

Klacht? Wij doen ontzettend ons best, maar mocht je toch niet tevreden zijn laat het dan vooral weten en stuur een mail naar merijn@klepperklepper.com.

Vraag/opmerking?